sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110601

MID-YEAR GIVEAWAY BY NISA MENAIP

assalamualaikum^^

Bila bukak dashboard, banyak yang update entry ni. rasa rugilah pulak kan bila tak join. my dear zaara pon dah offer suruh join,lagilaaahhh nak join kann. siapalah nak bagi hadiah free free je camnih. mana tahu ada rezeki, untung badann, dapatlah kann. heee :)

mana lahh tahu korang nak join kan, kalau nak join just klik kat banner bawah nih.

banner mid-year GA

dah lama nisa comell ni bukak offer ni, from 31st may till 6th june. banyak mase lagi woh,baik joinn. rezeki tuu..siapa siapa pun boleh join. i mean blogger sahaja. cuma tak kira lelaki or perempuan !

yang bestnyee lagi kan, sponsor hadiah pun banyak. pheewww, berbaloi sioottt. ni yang nak cakap ni, wajib join !!. antara penajanya kan :













apa lagi?! meh join cepat. syarat nak buat entry ponn senanggg lah teramat. tak sampai 5 minit pon..berbaloi hadiah yang korang dapat tu pon..teehee





GUDLUCK !!

terima kasih sudi baca^^



1 comment:

  1. sudah check penyertaan.
    Thanks for joining.
    Good luck :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...