sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110603

BLOG HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO

Assalamualaikum^^

Ben Ashaari buat segmen lagiiii. hari tu HB dah join, ni nak join lagi. tak kira, tak kira, tak kira :P
apa salahnya nak tambah follower kan. teehee :)



Santai Bersama BEN ASHAARI

as usual, lau siapa siapa nak join klik header Ben Ashaari ni ye :)

tapikann, kali ni punya segmen, syarat dia siapa yang nak join kenelah berumur 18 hingga 25 je. bak kata abang ben, kanak kanak ribena lagi. hehehehe.

and syarat selanjutnya kenelah wat tajuk macam HB buat kat atas tuh.

and lengkapkan ayat "saya suka blog kerana........."

join lah ye..mana tahu boleh menambahkan follower ke..hehe..



okay ni giliran HB pulak..HB suka blok sebab HB suka gilaa baca blog orang. tak kira la siapa pun. kalau entry yang kelakar, lagii lah HB akan selalu bukak page dia. hehe. HB  pun suka kongsi kongsi cerita HB dalam blog HB ni sendiri even takde orang baca pun sebenarnyaaa tsk tsk T_T. tapi takpe, janji HB rasa puas berblog sudah la ye..heheheh



jom sama sama join segmen ni :D

terima kasih sudi baca^^

22 comments:

  1. ade org bace niiii. hehe ^^

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari blog abg ben. Hai awk :)

    ReplyDelete
  3. blog hijau lepas ni blog merah

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    aipp.. aippp..
    Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

    Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

    Jemput la baca 100 Letters of LOVE
    . and Pemes Versi Nadh
    rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    ReplyDelete
  5. eh eh..sama la kita kategori kanak-kanak ribena jugak. sep sikit!! hehe

    (^_^)

    http://aida4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam
    saya singgah sambil follow k.. hehe :)

    ReplyDelete
  7. singgah geng hijau.. hehehe.. jemput2 la ke http://afifiabdulri.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ,datang singgah dari segmen BA.. (^^,)

    ,saya juga blogger hijau... hee~

    ReplyDelete
  9. singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

    http://winkletwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. singgah cnie dri blog abg ben..^^
    salam perkenalan... :)

    ReplyDelete
  11. terjah blogger hijau...
    tetibe teringat lagu 'Hijau'...
    selamat hari sabtu + happy blogging...
    [^_^]


    terbaru : sebut tapi dengar lucah...

    ReplyDelete
  12. follow kamu senyap2! hehehe
    hai2 blogger hijau

    ReplyDelete
  13. kasi cat sikit warna hijau ..
    kalau tak boleh jugak , mai singgah blog Tia ..
    kita cat sama-sama .. hehe ;)

    Bila Ku Temu Bahagia

    ReplyDelete
  14. singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

    n follow u =)

    jemput singgah yer
    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-sini-sat-noo.html

    http://cheguabbas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

    please visit mine
    http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete
  16. Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

    http://rilek-sat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. sambung menyinggah jenguk dan menambah follower adik2 hijau dr segmen Ben Ashaari, BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO...

    LATEST ENTRIES
    1. Serius Sangat Comel! Engkau ada?!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...