sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20141014

Celebrating our birthday together

Sayang,

Nak tahu disaat paling sy gembira adalah saat bersama kamu selain family sy

 sayang.

12/10/14 --> sambut birthday sesama dengan abam sepet! Hehe. First time. And akan jadi acara tahunan mungkin. Bukan mungkin! Tapi mesti! Hehehehe

Bertukar hadiah tu saat paling nebes selepas rase nervous masa ibu sarungkan cincin di jari sy. Haha

And the best part is.......bila awk tgk and awk suka ape yg sy nak bagi..yeayyyy..syukur..thank you sayanggg sbb suka!

Lagi satu terima kasih sbb beg yg mewah tu..beg tu mewah sbb awk yg bagi..hehe..love youuuu!

Okay nak belanja gambar!

Moment bahagia di captured! :)



Nmpk tak senyuman terpaling suka sy tengok! Yeayyy..he like it!



And of course ni jadi beg terpaling sayang antara beg2 lain..hehe!

We happy. We love. We laugh. 

I'll miss you sepet. Until we meet again. Love you to the moon and back :*

Terima kasih sudi baca ^^

20140917

Tentang kita

Assalamualaikum^^

Tak sangka. Ehhh ape tiba tiba nih? Hehe. Tak sangka awk rupanya kekasih saya yang saya dok doa hari hari selepas solat. Kikiki. Dear Kekasih AA, silalah baca ;p

Ps I Love You!

20140916

Tunangan

Assalamualaikum^^

Hari yang takkan dilupakan. 1/5/2014. Terima kasih Allah. Terima kasih sayang sebab memilih sy utk jadi permaisuri awak akan datang :)inshaaAllah

LOVE YOU TO THE MOON AND BACK ! ❤❤❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...