sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110615

GERHANA BULAN

Assalamualaikum^^

entry ni khas untuk diri saya yang exited nak tengok gerhana bulan. hehe. tadi tengok pukul1.45 pagi, keadaan bulan masa tu sangat terang. mungkin kedudukannya selari dengan bumi and matahari. sekarang pada pukul 2.42 pagi 15% gelap seperti ini :*contoh
perbezaan gerhana matahari dan gerhana bulan. sila lihat betul betul.see. kedudukan bulan dan bumi bertukar ketika gerhana bulan dan matahari :)alangkah indah ciptaan ALLAH S.W.T. kan kan. 


tengah dok asyik mengoogle, bila open new tab, tulisan encik google pun bertukar macam nih.hehehhe..stalker google. kekekeke...cantik kan. kene dengan tema.haha. siap boleh men scroll scroll lagi :)


sekarang HB nak pergi tengok lagi keadaan bulan :) bye !

*tepat jam 2.53 pagi
ni HB dah masok ! bejaya tahan mata demi tengok gerhana bulan bersama cik eny ! tepat jam 3.30 pagi gerhana bulan penuh :') thanxs to lover ever coz remind me ketika melihat gerhana bulan, seeloknya selawat :')
terima kasih sudi baca^^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...