sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110627

"SIAPA BERTUAH DAPAT BAJU RAYA DARI Art Z'Zone"

assalamualaikum^^

agak lama jugak lah HB tak join contest contest ni kan. em one of the blog yang HB follow which blog owned by my friends iaitu alin. must join contest ni sebab kemungkinan dapat free baju raya ! siapa tak nak kan? Art Z'Zone ni banyak menyediakan jubah yang cantik tau. harga pon boleh tahanlah. HB pun cam berminat dengan baju baju dekat Art Z'Zone nih. warna pun terang terang. tu pasal lah HB minat. keh keh keh.





kalau nak tengok jubah jubah yang HB cakapkan nih, bolehlah korang jenguk jenguk FB Art Z'Zone ni. model butik ni pon alin. aaaauuuwwww..cun weyh..haha..




salah satu contoh jubah. cantik kan??




kalau korang nak join, mana tahu rezeki dekat korang, dapat lah give away yang disediakan oleh cik alin kita ni. tapi ada syarat syarat yang cik lain sediakan. ye lah kan, nak dapat hadiah, bukan senang kannnn. hehe. tapi tak lah susah mana pun syarat syarat tu. kalau nak tahu, sila lah scroll ye..




. ini cerita alin .
 nak join, sila klik banner di atas ni ye :)




syarat syarat kalau nak join seperti di bawah :

1. like page Art Z'Zone . AND follow sangselembai.blogspot.com
2. buat simple entry pasal giveawy ni. letak banner SANGSELEMBAI.BLOGSPOT dan link kan pada page Art Z'Zone. 
3. tajuk entry haruslah "SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone" .
4. tinggal url entry korang di ruangan komen sangselembai.blogspot.com.
5. anda hendaklah tag entri ini kepada 3 orang rakan (lebih pun tak apa).



menurut alin. hadiah akan di uplode nanti..tungguuuuuuu ^^




3 orang di tag :


zaara
sya amran
nini






terima kasih sudi baca^^


2 comments:

  1. thxs join giveaway dari art z'zone. :)

    ReplyDelete
  2. google pagerank john seo backlinks increase backlinks

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...