sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110608

PERUTTTT. ARRGGHHHHH !!

Assalamualaikum ^^

hurm..dari semalam perut yang kecil lagi molek ni meragam. tak tahulah kenapa. nak kata semalam mee goreng yang sedap lagi enak tu yang menyebabkan kesengsaraan ni, masa makan, tak rasa pulak pape yang pelik. hurm..




pagi tadi yang sepatutnya semangat nak jawab test, diganggu dengan sakit perut yang memulas mulas + sebu + angin = uish tak tahu la nak cakap camne. nasib baik lah HB dapat melawan kesakitan tu sebab bertungkus lumus study chapter 5 for manegerial economy untuk test yang lagi 3 jam nak bermula T_T




kecut dengan test pun ada juga tadi :')




semalam and pagi tadi macam de rasa perut memulas, angin asyik nak keluar, bila tekan perut, arrggghhh..sakit ! its that tanda tanda keracunan?tu yang terus dok google cari tanda tanda keracunan. untuk pastikan. rajin tak? *pengsan ngeh ngeh :P




adalah satu article ni terangkan tanda tanda keracunan.



  • perut krem. maksudnya, bila ditekan, keras and sakit.
  • kerang kerap buang air dengan tetapi sedikit. rasa pun pedih.
  • muntah muntah. maksudnya kerap muntah.
  • macam nak demam. maksudnya kat sini, badan lemah sangat.
  • selera kurang. yela kalau dah asyik keluar masuk toilet, bila la selera nak datang. kan kan?


hmmm..doakan cepat ok. lau ada simptom2 kat atas ni,silalah pergi klinik segera :) seksa rupanya orang yang sakit perut ni kan..



terima kasih sudi baca^^







4 comments:

  1. hoisshh fa penah kena. twice. seksa oooo. muntah2. toilet la sahabat baek ku.

    ReplyDelete
  2. 2 la..harap jgn kene lg kannn:)

    ReplyDelete
  3. ooo faham tu ..keracunan la tu...

    ReplyDelete
  4. Salam.singgah baca2 sini~
    sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
    Arigatou (^____^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...