sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110611

ANDAI AKU JUTAWAN.....BLOGGER

assalamualaikum^^



helo helo..bersawang dah blog nih..excited balik rumahhh..dunia blogging pun lupa..hee. bila online je, tengok side, abang ben buat segmen lagi..apa lagiii, join laa kan. rindu..rindu..hehehe..




kali ni segmen ben ashaari macam lain sikit..andai aku menjadi jutawan..apa nak buat ye?
pape pon, kene letak header as usual ^^




Santai Bersama BEN ASHAARI

kalau nak join sekali, klik sini.




kalau lah HB seorang jutawan, HB akan buat satu event untuk para blogger. hehehe. besar angan angan kan. tujuan buat event ni pun sebab HB nak jumpa semua blogger blogger and follower HB sendiri. wah ! mesti best gila. and HB jugak akan bawak blogger blogger yang nak join pergi bercuti. fulamakk, memang syokk kan. kekeke. tu semua kalau HB menjadi jutawan..insyaAllah^^


terima kasih sudi baca^^

8 comments:

  1. follower ke 100...yeahhh!
    pergi bercuti jangan lupa Mas ok..

    jom baca angan2 Mas!
    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

    ReplyDelete
  2. bercuti lgi..!=)

    semoga angan2 itu tercpai .=)amin..

    ReplyDelete
  3. event dan bercuti?..nak..nak..nak..letakkan nama saya dulu ye?..huhu...

    jom baca saya nyer lak..huhu..

    ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER

    ReplyDelete
  4. dtg lawat2 sini membawa senarai nama

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

    ReplyDelete
  5. Genk terjah sini..n folo
    Semoga impian menjadi kenyataan..
    Jom terjah blog genk pula n ikut bloglist genk ya…^_^

    ReplyDelete
  6. moga impian jadi kenyataan..amin..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...