sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110501

SOYA BAGUS?? TIPU !!

assalamualaikum..


soya tak bagus??? yup. tepat sekali. dulu memang suka minum soya. sebab apa? sebab masa tuh tertipu and cetek ilmu tak tahu pasal kandungan sebenar soya tuh. dulu bila minum soya konon nak putih, nak cantikkan kulit, nak protein. huh! rupanya makin teruk badan kita dikerjakan dek soya. lagi lagi wanita. aritu ada terbaca dalam blog cik dah. and cik dah link kan dekat satu blog nih. saya baca. bila dah baca,ok fine. saya tak minum lagi. then bila terjumpa lagi satu blog ni yang dok citer sal keburukan soya, bukan kata tak nak minum je, bahkan jauhkan diri dari air soya tuh. haha~~jalan terbaik. kalau nak tahu lebih lanjut pasal soya tuh, klik la DI SINI yer..



SELAMAT TINGKATKAN ILMU PASAL SOYA :)





terima kasih kerana sudi membaca

1 comment:

  1. hmmmm ok tk kerana info,tak tau lak bahaya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...