sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110529

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER

Dok bosan mengadap laptop. lagi tadi asyik dok baca blog orang je sebab nak update blog sendiri dah tak ada ideaT_T sedih kan?tak?ok fine.. time refresh page balik, nampak abang Ben update blog dia. then baca..hikhik..gelak sendiri. sebab tiba tiba ada idea and automatik nak update blog dengan segmen Abang Ben ni..


syarat syarat untuk siapa siapa yang nak join segmen ni mestilah follower below 500. mestilah aku kan? haha..bukan stakat 500, 100 pun tak sampai..ngehngeh..

nak join?




1 step : letakkan header abang ben cam kat atas ni.

2nd step : tajuk entri yang anda join ni mestilah "BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER"

3rd step : lepastuh link kan pada page BEN ASHAARI tu.

senangkan? untuk berkenalan dengan blogger baru and mungkin boleh tambahkan follower, MUST JOIN^^ this segment :)


terima kasih sudi baca^^

25 comments:

  1. syg banner awak terlalu besar. awak edit posts and then click dkt gmbar then set LARGE. baru blog awak nampak lagi cute. hehe. btw, follow here :)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan..
    redah disini dr blog BA & juge follow kamu disini..
    jom snggah my site ^____^
    http://kisahkami83.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hyeee..
    salam perkenalan juge :)
    thanxs follow..
    will follow u back :)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..comel je owner belog ni =)
    neway meh r join GIVEAWAY dr cikbintang =)

    http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/05/1st-ga-bintanghatyku.html

    ReplyDelete
  5. redah sini jgkk :D follow you :D

    ReplyDelete
  6. salam

    segmen yang sama, dan follow sini

    ReplyDelete
  7. solomolo serbu situ sana sini...
    selamat berblogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  8. waaaa....pertama kali sya buka blog awk..huhuhu aweks cute...hehehe....mmm Susah-susah je follow sya....terima kasih banyak2....teruskan update blog ye....nnt le sya baca lagi blog awk...waaa gitu....


    Mari tuan kita menari
    Menari bersama,di hari pagi
    Terima kasih ucapan di beri
    Kalau ada masa, datang lah lagi.......

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. ,datang terjah blog ni dari segmen abg Ben redah blog baru...

    happy blogging...(^^,)

    ReplyDelete
  10. cakkk !! datang follow sini jugak..^__^V

    ReplyDelete
  11. salam, balas singgah :)
    salam perkenalan ye :D

    ReplyDelete
  12. serbu sini pulak yea! salam kenal..:)

    ReplyDelete
  13. Salam kenal sis honey barney yg cute hee sy follower awk yg ke-60 ^^"

    thanks sbb follow blog myra ya

    ReplyDelete
  14. As Salam ;)
    Wawa dtg dr blog Abg Ben.
    i follow n follow me back k

    ReplyDelete
  15. Assalam :)
    salam perkenalan
    terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

    dan terus me''MOLLOW'' :)
    follow me back kalau tak keberatan :)

    http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

    happy blogging ♥♥♥

    ReplyDelete
  16. Assalam :)
    salam perkenalan
    terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

    dan terus me''MOLLOW'' :)
    follow me back kalau tak keberatan :)

    http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

    happy blogging ♥♥♥

    ReplyDelete
  17. Assalam :)
    salam perkenalan
    terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

    dan terus me''MOLLOW'' :)
    follow me back kalau tak keberatan :)

    http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

    happy blogging ♥♥♥

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan...

    bestnya singgah sini :)

    hepi blogging =)

    ReplyDelete
  19. salam prkenalan & singgah dr belog abg ben... bgos btol abg ben kan buat segmen utk blogger2 bru neyh... =)

    kalau tak keberatan singgah la
    http://paksyahot.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...