sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20120203

iklan tv3 yang paling tak boleh blah awal 2012





seriously tiap tiap kali aku mengadap tv3. iklan ni lah yang aku paling tunggu sekarang ni. aku suka. aku suka. tengah tengok, mesti  gelak terkekeh kekeh sorang sorang. sampaikan aku cakap 'tv3 ni takde kerja gaknye sampai buat iklan cenggini'. hahaha. 



tv3 tolonglah buat iklan macam ni lagi. for sure bukan aku je suka, ramai mesti suka punya. pelis pelis pelissssss LOL XD



mesti korang pun suka jugak kan. tak? eleh tipu lettewwwww ;p





terima kasih sudi baca^^

3 comments:

  1. tengok iklan ni boleh ketawa dari awal sampai abes. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...