sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20130212

Nak tahu tak?


hoi! nak tahu tak?

AKU RINDU NAK MAMPOS T_T

mana korang depan mata akuuuuuu..sobssss


 berdoa ke hape tu? hoi falyhin! mmg camera Daniel ni untuk u sorang! tepi! tepi!


 ape tu? tabik kat siapa? nene! tgn kau mesti kat pinggang kan? nak nampak sexyyy lettew..auch! kau mmg sexy ever nene..win! yg lu kenapa etot? kemain taknak lepas tangan nana..aishhh



bak kata Daniel, tgk video terlampauuuu..dasat sungguh! hahahahaha..



tak tahu nak cakap ape dahhh... T_________T tsk tsk tsk..YA ALLAH RINDUUUUU


Half badut from JB..another half dekat KL..nnt lepak lagi! gelak lagi! menggila lagi! pleaseeeeeeee..i need u all..

kalau perangai aku macam ni lah dengan korang..mmg tak kawen la aku jawabnyaaaa..hahahahaha


*semua di atas part of my life selain family :')* semoga kalian semua berjaya dunia akhirat..aminnnn


p/s nene! igt lu je boleh rindu?? wa pon boleh lahhhhh..hahahaha..mishhh u much baby! 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...