sticky post

lagu yang dimainkan di blog ini adalah lagu favourite writer tika writer dalam kegembiraan dan juga kesedihan. sesiapa yang tak senang mendengarnya, sila slow/ mute kan speaker anda. terima kasih.

scroll down for new post :)

20110103

:: NON RESIDENT ::

dulu tak nak,sekarang hamek kauT_T... hidup sebagai NON RESIDENT,wa cakap dengan lu,susah bro..pada sesiapa yang menginap kat kolej tu,hargailah peluang itu haha,,kerna sesungguhnya kena bangun pagi tunggu bus, beli barang dapur, nak kuwa kene naek teksi, tak leh lepak lepak kat luwa sebarang sebarang sekarang.hush..very the boring u know.. tapi satu je yang aku suka,boleh main masak masak..haha..kalau kat kolej dulu,masak air je boleh..hee..

macam mane bentuk rumah aku duduk and sewa,will be update soon!!

okay..aku nak introduce my new HOUSEMATE (gile kentang) dulu ROOMATE je haha...zaara hayat, nazira and syihah...so dengan diorang la aku hidup sekarang..nak buat mcm mana.DEGREE..dah besar panjang tapi belum tua bangka..

*I MISS MY FAMILY AND MY BOYFIE T_T


2 comments:

  1. kehkehkeh. naseb badannnnnn.. (:

    ReplyDelete
  2. gud luck la k hdop sbg nr, ak still ddok bwh ketiak mak lg, hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...